Rólunk – ZRI ZÁVECZ RESEARCH Piac- és Társadalomkutató Intézet

Závecz Tibor
Cég alapító-ügyvezető

A cég alapító-ügyvezetője Závecz Tibor, aki három évtizedes közvélemény-kutatási tapasztalattal rendelkezik. Programozó matematikusként, majd szociológusként végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Már az első munkahelyén, a Tömegkommunikációs Kutatóközpontban (későbbi nevén a Magyar Közvéleménykutató Intézetben) kérdőíves felmérésekkel foglalkozott, elemzőként dolgozott. 2001-től a Szonda Ipsos, majd az Ipsos véleménykutatási igazgatója volt. 2015 végén megalapította a ZRI Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Kft-t.

A ZRI munkatársai szociológusok, közgazdászok, pszichológusok és marketing szakemberek. Több évtizedes elemzői tapasztalattal rendelkeznek, tanácsaikkal számos ügyfél elégedettségét váltották ki.

Arra törekszünk, hogy segítsük a cégek és intézmények döntéshozó vezetőit országszerte, információkkal lássuk el a tudományos szféra szakembereit, a marketing, reklám és PR területeken dolgozó munkatársakat.

Fontosnak tartjuk, hogy végezzünk felméréseket a nyilvánosság számára is, hiszen alapelvünk, hogy a „közvéleménynek joga van megismerni a közvéleményt”.